Uživatelská zkušenost s notebookem Honor MagicBook 14

Je to zhruba už měsíc, co se na mě obrátil jeden z našich čtenářů. Měl tu možnost, že mohl testovat nový Honor MagicBook. Když Honor hledal testery na své zařízení, měl to štěstí, že mohl být jeden z nich. Takže měl jako jeden z prvních možnost vyzkoušet tento nový pracovní stroj. Osobně už delší dobu uvažuji o koupi notebooku a stále váhám, zda by to měl být Huawei MateBook nebo právě zde zmiňovaný Honor MagicBook. Jsem rád, že mám nyní možnost i jiného pohledu, než jen toho z reklamních kampaní.

Uživatel Rudolf Rezek pro Vás sepsal pár poznatků, které si nyní můžete přečíst zde. Přikládám i pár fotografií, které Ruda pořídil.


Honor MagicBook 14 je určen pro studenty i pro běžnou kancelářskou práci. Jeho celohliníkové tělo, které má po stranách modrý odlesk, mu dodává pěkný šmrnc, takže vzhled se bude určitě líbit. Jeho předností je váha a tloušťka, při cestování je znát každý gram. Vejde se opravdu skoro do každé tašky, kabelky a batohu.

Má dobrou výdrž baterie a dostačující výkon. Vyzkoušel jsem na něm hrát pár her a při grafických kompromisech – dobrý. Dále jsem testoval úpravu fotografií v programu – Adobe Lightoom a poradil si s tím výborně!. Takže za mě, pro fotografy na expedice ideální. Při běžném používání doba na nabití cca 7 hodin, je dostačující.

Notebook má výbornou funkci pro sdílení souborů s telefony Honor a Huawei – jmenuje Magic-link. Přiložíte telefon k notebooku, spárujete a můžete posílat soubory, fotky, videa a muziku jak do telefonu, tak z telefonu. Zajímavě je řešená kamera, která se nachází v klávesnici. Jooo, abych nezapomněl na jeho reproduktory, tak ty hrají docela obstojně díky- Dolby Atmos. Za cenu, co stojí, dostanete docela dost muziky.

Po pravdě – nemám co vytknout!


Fotografie a videa pořízená Rudolfem:

Autor: Ruda Rezek / Lukáš Drahozal

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *