Huawei Mate 50 se nám představí s procesorem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 4G

Huawei Mate 40 Pro
Model Mate 40 Pro / Zdroj fotografie: Lukáš Drahozal

Mnozí už Huawei pohřbívali, jelikož se o to USA poměrně hodně snažily, ale Huawei se nedal a uvedl, že neskončí s podnikání v odvětví smartphonů. Huawei je zarytý a lze to na něm vidět, ačkoli přišel o hodně zákazníků a zařízení vydává s menší intenzitou než před sankcemi, tak pořád bojuje. To dokazuje i to, že se bychom se ještě tento měsíc měli dočkat skládacího smartphonu Huawei Mate X3. Kdy se dočkáme vlajkového modelu Huawei Mate 50 zatím není přesně známo.

Dnes jsme se dozvěděli, že Mate 50 bude dodáván s procesorem Snapdragon 8 Gen 1 4G, zatímco skládací Mate X3 bude dodáván s procesorem Snapdragon 888. i I to už je jasným znamením, že se Huaweie Mate X3 dočkáme již brzy, jelikož má Huawei Snapdragony 888 již naskladněné. Měla by existovat i druhá verze s Kirinem 9000, ale ta bude ve velmi omezeném množství.

Koncem letošního února Li Changzhou, viceprezident marketingového oddělení společnosti Huawei, potvrdil vydání řady Mate 50. Podle různých úniků bychom se této řady měli dočkat už v červenci. Ve srovnání s řadou P50 bude mít vylepšené fotoaparáty. Navíc se dočkáme již předinstalovaného HarmonyOS 3.0, které stejně v Evropě zatím nemáme. Takže je otázkou, jestli se nedočkáme nějaké nové verze EMUI 12.

Další otázkou je, zdali se dostane vůbec na globální trh, jelikož už s řadou Mate 30 byly problémy. V to stejné doufám i u Huaweie Mate X3, protože Mate X2 se k nám ani nedostal. Měli jsme ho pouze na testování a bylo to opravdu skvělé zařízení.

Autor: Adam Vilkus

Zdroj: gizchina.com

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *