Nová řada smartphonů od Huawei dorazí se stejným designem displeje jako má iPhone 14

Huawei
Huawei nova 10 Pro / Zdroj fotografie: Svět Huawei

Už dlouho dobu na povrch unikají úniky o řadě Huawei P60. Očekává se od ní, že světlo světa spatří 27. února na mezinárodní světové konferenci s telefony v Barceloně. Nicméně, všechny oči nejsou zaměřeny pouze na ni, jelikož Huawei toho chystá mnohem víc, včetně řady Huawei Nova 11. O té se konečně dozvídáme první informace, které vypadají zajímavě.

Huawei vůbec poprvé použije design displeje podobný Applu 14. S tím dorazí nadcházející Huawei Nova 11 Pro, protože dle nejnovějších úniků bude mít tento telefon dvojitý průstřel uprostřed nahoře úplně stejně, jako má Apple 14. Čínská společnost chce zřejmě využít nový designový koncept, který byl vřele přijat uživateli smartphonů po celém světě.

Každopádně Huawei nebude prvním výrobcem, který nový design představený Applem zkopíruje. To už totiž stihlo mnoho čínských společností před ním. Uvnitř dvojitého průstřelu by měl Huawei Nova 11 Pro mít duální fotoaparát v podobě jednoho selfie fotoaparátu a druhého pro hloubku ostrosti. Standardní modely řady Nova 11 by měly mít tradiční design design s pouze jedním fotoaparátem.


Nenechte si ujít:


Uvnitř zařízení bychom marně hledali něco špatného, jelikož Nova 11 Pro dostane vysoko frekventované čipy Snapdragon 8 Gen 1 Plus 4G. To znamená, že o výkon máte postaráno, což se u řady Nova 10 říct nedalo. Ta totiž měla čip určený pouze pro střední třídu v podobě Snapdragon 778.

Dokonce i fotoaparáty dostanou pár vylepšení. Tím největším je asi periskopický zoom, který bychom u zařízení střední třídy nečekali. Dále bychom se měli dočkat hlavního fotoaparátu a předpokládáme, že i ultraširokoúhlého snímače. Všechny nové fotoaparáty by měly podporovat zbrusu novou a exkluzivní technologii pro Huawei, XMAGE. Tou vůbec poprvé disponovala řada Mate 50.

Je toho ještě hodně, co o řadě Nova 11 nevíme, ale už v tuto chvíli můžeme říci, že vypadá úžasně. Dostane periskopický zoom, vlajkový procesor a design podobný nejnovějším Applům. Věřím tomu, že to je pro mnoho uživatelů neodolatelná kombinace.

Autor: Adam Vilkus

Zdroj: gizchina.com

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Štítky:, , ,

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *