Klíčové specifikace Huawei Mate X3 odhaleny? Neznámé zařízení získalo certifikaci TENAA

Huawei Mate X2 Lunar New Year / Zdroj fotografie: Huawei

Začátkem měsíce bylo oznámeno, že Huawei pracuje na skládacím telefonu Huawei Mate X3. V současnosti se na internetu objevilo několik klíčových specifikací, které tento smartphone nejspíše prozradily. Zdá se, že datum uvedení Mate X3 nemusí být daleko, protože nyní získal souhlas od čínského úřadu TENAA.

Podle dostupných úniků zatím víme, že Mate X3 bude mít skládací konstrukci stejně jako jeho předchůdce. Další zajímavostí je fakt, že bude vybaven displejem s vysokou obnovovací frekvencí. Největší šíleností je fakt, že smartphone bude vybaven čipsetem Kirin 9000 4G, baterií 4 500 mAh a nejnovější edicí systému HarmonyOS.

V současnosti nemáme informace o datu uvedení Mate X3 na trh. Začátkem tohoto měsíce bylo v databázi úřadu CMIIT spatřeno zařízení Huawei s číslem modelu PAL-AL00. Nyní má toto stejné zařízení schválení od čínského úřadu TENAA.

Huawei skládací smartphony prostě umí

Spekuluje se, že model Huawei PAL-AL00, což je zařízení 4G LTE, se představí jako skládací telefon Mate X3. Bohužel, seznam TENAA PAL-AL00 nám moc nahlédnout do specifikací zatím nedovolí. Pouhé uvedení zařízení na TENAA je dobrým náznakem, že jeho příchod na trh nemusí být daleko.

V loňském roce byl na TENAA představen Mate X2 4G v červnu, a dále pak byl zpřístupněn ke koupi v červenci. Je tedy pravděpodobné, že Mate X3 4G může být oficiálně uveden přibližně ve stejnou dobu v tomto roce. Pro připomenutí si můžeme říci, že Mate X2 přišel se specifikacemi, jako je 6,45palcový 90Hz OLED venkovní displej, 8palcový OLED 90Hz vnitřní displej, čip Kirin 9000. Hlavní senzor má 50 MPx, a selfie kamera byla vybavena 16 MPx snímačem.

Pokud vás zajímá mnohem více informací například o modelu Huawei Mate X2, tak máte velké štěstí. Naše redakce ho měla několik dní na testování, a proto si na našem webu můžete přečíst rozsáhlou recenzi tohoto modelu. Na recenzi modelu Huawei Mate X2 se dostanete kliknutím na tento odkaz.

Autor: Lukáš Drahozal

Zdroj: gizmochina.com

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *