Tohle nikdo nečekal. Huawei obnoví prodej modelu Mate 40E Pro 5G

Huawei
Zdroj: Huawei

Téměř před rokem vydala společnost Huawei nový smartphone s názvem Huawei Mate 40E Pro 5G a prodávala jej v omezeném množství. Jak název napovídá, toto zařízení stále nabízelo moderní připojení 5G. Kromě toho byl tento smartphone vybaven systémem fotoaparátů Leica. 

Dvě z těchto funkcí nyní nenajdeme u žádného z posledních smartphonů značky Huawei. Pokud tedy máte zájem pořídit si telefon Huawei s konektivitou 5G a fotoaparáty Leica, máme pro vás dobrou zprávu.

Podle spolehlivého leakera se očekává, že kdysi největší výrobce smartphonů na světě obnoví zásoby Huawei Mate 40E Pro 5G. Tento telefon byl až dosud považován za zcela vyprodaný. Ale podle všeho se zdá, že společnost má někde na skladě několik kusů.

Leaker také odhalil cenu těchto zařízení. Telefon bude k dispozici ve dvou barvách, jako je bílá a černá. Varianty s pamětí 8 GB + 256 GB a 8 GB + 512 GB u modelu v bílé barvě se budou prodávat za 5 399, resp. 5 799 jüanů (19 200 CZK). Zatímco černá verze stejných paměťových variant bude dražší o 300 ¥.


Nenechte si ujít:


Pokud jde o specifikace, tak Huawei Mate 40E Pro 5G je poháněn čipsetem HiSilicon Kirin 9000L. Dále je vybaven na zadní straně trojitým fotoaparátem, který se skládá z 50MP primárního snímače, 20MP ultra širokoúhlého snímače a 12MP teleobjektivu. Na přední straně se nachází 13MP selfie fotoaparát a snímač ToF 3D. Tyto fotoaparáty nabízejí zpracování společností Leica.

Mezi další přednosti patří 6,76palcový 90Hz OLED displej s výřezem ve tvaru pilulky, dva stereofonní reproduktory, 4 400mAh baterie a podpora 66W rychlého nabíjení.

Na jaké trhy se tento smartphone dostane zatím není jisté. Může se také stát, že bude určen pouze pro domácí čínský trh. Nebylo by to poprvé, kdy se společnost Huawei takto rozhodla.

Autor: Lukáš Drahozal

Zdroj: gizmochina.com

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hodnocení: 0

Zatím nehodnoceno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *